Barnedåb

I en oase i dragør ligger vores restaurant i skønne omgivelser – med smuk udsigt til øresund hjælper vi dig med de helt perfekte rammer på denne store dag.

En glædens dag hvor ældre og børn finder sammen – og lige netop derfor går vi højt op i at tilrette maden / omgivelserne til alle   sammen finder vi ud af borddækning og hvordan arrangementet skal forløbe og med plads til op til 60 personer er der rig mulighed for at få at lave den perfekte dag.

Vi er kendt for vores brunch som spænder bredt med variationer af lækre råvarer og menuer hvor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten –  start eventuelt  med en velkomst drink i sandet og træk indenfor når i er klar i afslappet lokaler og omgivelserne indbyder til at børnene kan løbe frit omkring og hygge sig.

Musikken, bordpynt, invitationer, blomster, m.m. kan i selv stå for eller lade os stå for hele arrangementet – det finder vi ud af når vi mødes på sylten til en uforpligtende snak om jeres ønsker til denne særlige dag.

Vi håber at se dig / jer til en dag i børnehøjde.

 

Book et uforpligtende møde med os, så vi kan fortælle dig om mulighederne ring på 30 50 60 19 eller send os en mail på sylten@sylten.dk