Konfirmation

Nu er tiden inde til at man træder ind i de voksnes rækker og mange ting skal nu til at ske hvad skal man med skole, uddannelse, venner, kærester - en stor dag for konfirmanden som skal have god på vejen -  det er en glædens som vi blive husket resten af livet.

Arrangementet skal være i orden og derfor skal du holde din fest på Café Sylten, som tilbyder ikke bare en god og professionel betjening og service – men omgivelserne i den flotte bjælke hytte og udsigten til vandet, hvor strand, sand og vand går i et.

Lad os hjælpe dig med at denne dag bliver uforglemmelig fest i afslappede omgivelser – kom ned og besøg os  til et uforpligtende møde og lad os fortælle dig hvad vi har at tilbyde – vi har prøvet det masser af gange før og kan komme med masser af gode råd og rådgivning.

Skal det være en 3 retters menu som vi sammen sætter eller skal det være buffet – uanset hvad så sørger vi for en kæmpe smagsoplevelse og hvor du vil opdage at vi har styr på alt lige fra velkomstdrink, bordpynt, service, hvornår skal talerne deles rundt og mange andre ting som der skal være styr på.

De stemnings fyldte lokaler i den historiske bjælkehytte – hvor vi kan have plads op til 60 personer i det ene lokale og 40 i pejsestuen, vi er meget fleksible i vores løsninger og det fortæller også lidt om vores høje service niveau og hvad vi vil for vores gæster.

Book et uforpligtende møde med os, så vi kan fortælle dig om mulighederne ring på 30 50 60 19 eller send os en mail på sylten@sylten.dk

Vil du vide mere eller bestille?

Ring på telefon 30 50 60 19
eller send os en mail på sylten@sylten.dk