menu - februar (januar har vi ikke a la carte - kun brunch)
  

Varme hvidløgsrejer (Forret) 
I hvidløgs/chili olie med aioli, citron og brød
100,-

    

ØRESUNDSRUNDTUREN
Rejesalat med dild
Røget laks med dijon/honning creme, 
Fiskefrikadelle med hjemmelavet remoulade
Serveret på rugbrød
160,-

  

Avocadotun sandwich                                           
Avocado, tunmouse,tomat og basilikum pesto
125,- 

 

Jordskokkesuppe                                         
Serveret med bacon og brød. Cremet og smagfuld.
115,- 

 

Pasta Cabonara                                              
Klassisk hjemmelavet med bacon, chamignoner og parmesan
130,- 

  

 

børne menu

Pasta Cabonara                                              
Klassisk hjemmelavet med bacon, chamignoner og parmesan
90,-

 

 

lidt til før og efter maden

Gin & Tonic
Hendricks gin 4 cl.                 
75,-

 

Aperol Spritz                
75,-

 

dessert

Rabarber og jordbær triffli
Med flødeskum og makron smuld     
80,-

  

Dagens kage
45,-