Firmaarrangement

Firmaarrangement, teambuilding eller kundemøder?

Er det ved at være tid til den årlige firmafest eller skal I afholde møder i fredelige omgivelser – så hold det på Café Sylten vi har alt det der skal til.

Sylten´s team af event arrangører kan hjælpe dig med det hele – vi tilbyder først og fremmeste de smukkeste og flotteste omgivelser hvor der er masser af plads, temafester, kick-off møder og andre slags firmafester afholder vi løbende for store og små virksomheder.

Teambuilding – aktiviteter  er ofte en del af en firmafest og her er vi med ind over hvis du ønsker det – temafester kan vi tilbyde som afslutning af møder eller konferencer og et kick-off møde kan afsluttes med god mad og underholdning og så skal vi selvfølgelig ikke glemme de mange firmareceptioner som bliver afholdt på Sylten.

I kan også bestille AV-udstyr o.lign. i forbindelse med jeres arrangement – og vores store netværk består af underholdning, design og produktion af merchandise samt gaver, så hvis ikke vi selv har det så skaffer vi det. Vi er med fra start til slut i hele arrangementet, så du trygt og sikkert kan forvente de bedste aktiviteter på markedet.

Vil du vide mere eller bestille?

Ring på telefon 30 50 60 19
eller send os en mail på sylten@sylten.dk