Konfirmation

Konfirmationen er en helt speciel begivenhed for konfirmanden og alle gæsterne.

Der er mange forberedelser op til den store dag, og der er mange detaljer, som er vigtige: Konfirmationstøjet, gaveønskerne, gæsterne, andendags arrangementet....

Selve konfirmationsfesten skal være en ganske særlig en, som man husker tilbage på i mange år efter, og derfor anbefaler vi, at du holder din fest på Café Sylten. Vi kan sørge for alt det, der vil gøre netop din konfirmation uforglemmelig med lækker mad og drikke, en personlig og professionel betjening – og med udsigt til vandet, hvor strand, sand og vand går i ét.

 

Lad os hjælpe dig/jer med alt det praktiske, så I får en fantastisk konfirmation i afslappede omgivelser – kom ned og besøg os  til et uforpligtende møde og lad os fortælle, hvad vi har at tilbyde – vi har prøvet det masser af gange før og kan komme med gode råd og rådgivning.

 

Skal det være en 3 retters menu, som vi sammensætter til konfirmationen eller skal det være buffet – uanset hvad så sørger vi for en kæmpe smagsoplevelse. Du vil kunne nyde, at vi har styr på alt lige fra velkomstdrink, bordpynt, service - på hvornår skal talerne deles rundt, og alle de andre praktiske ting, som der skal være styr på.

 

Vi kan have plads op til 60 personer i det ene lokale og 40 personer i pejsestuen - og vi er meget fleksible i vores løsninger. 

   

Book et uforpligtende møde med os, så kan du se de stemnignsfyldte lokaler i vores historiske bjælkehytte, og vi kan samtidig fortælle dig om alle mulighederne - ring på 30 50 60 19 eller send os en mail på sylten@sylten.dk

Vil du vide mere om,
hvordan I kan holde
en fantastisk konfirmation
eller vil du booke plads?

Ring på telefon 30 50 60 19
eller send os en mail på sylten@sylten.dk