menu - juni 2020

Varme hvidløgsrejer (Forret) 
I hvidløgs/chili olie med aioli, citron og brød
100,-

    

ØRESUNDSRUNDTUREN
Rejesalat med dild
Røget laks med dijon/honning creme, 
Fiskefrikadelle med hjemmelavet remoulade
Serveret på rugbrød
160,-

  

Wok  (Vegan og vegetar venlig)                                        
Risnudler med lækre grøntsager og kokkens egen terriayki sauce
135,- 

 

Klassisk BBQ burger                                      
200 gr. Hereford oksekød med salat, tomat, agurk, cheddarost, løg
BBQ dressing samt rosmarin krydret fritter
160,- 

 

Sylten's Hangover burger                                      
200 gr. Hereford oksekød med salat, tomat, cheddarost, bacon, spejlæg, champignon og
champignons sauce med lidt salat og tomat.  Rosmarin krydret fritter
Serveres på hjemmebagt bolle
180,

  

 

børne menu

Burger                                      
200 gr. Hereford oksekød med salat, tomat og agurk
Ketchup og rosmarin krydret fritter
110,- 

 

Chicken sticks (nuggets)                                      
80,- 

 

dessert

Rabarber og jordbær triffli
Med flødeskum og makron smuld     
80,-

lidt til før og efter maden

Gin & Tonic
Hendricks gin 4 cl.                 
75,-

 

Aperol Spritz                
75,-