menu - sommer 2021

små retter

Hvidløgs rejer, hvidløgs/chilli olie med aioli
90,00

Kylling på spyd, ginger teriyaki sauce, syltet rødkål
85,00

Laksetatar, med peberrod - serveret på ristet rugbrød
95,00

Burrata med tomater, lækker cremet med søde tomater
90,00

store retter

ØRESUNDS RUNDTUREN
Rejesalat med dild
Fiskefrikadelle
Fiskefillet med sauce tatare
Serveret på rugbrød
160,-

Wok                                         
Risnudler med lækre grøntsager og kokkens egen terriayki sauce
135,- 
Med kylling  150,-
Med rejer     165,-

Syltens BBQ burger                                      
200 gr. Hereford oksekød med salat, tomat, agurk, cheddarost, løg
samt rosmarin krydret fritter.
160,- 

Syltens Mexican burger - Spicy!                                     
200 gr. Hereford oksekød, cheddarost, salsa og jalapeno dressing
samt rosmarin krydret fritter.
160,- 

Syltens Fish n' Chips                                    
Fiskefillet med tartarsauce og fritter
2 stk. fiskefillet 
135,-

 

Ceasar salat med kylling                                    
Friske salatblade, cremet dressing, sprøde croutoner 
og parmesan
160,- 

Moule frites                               
Muslinger i cremet sauce med hvidløg og fritter
160,- 

Asiatisk krydret laks                            
Lime og chilli marineret glasnudler, koriander og peanuts
160,- 

dessert

Rabarber/jordbær trifli                                    
med makronsmuld og flødeskum
80,-

børne menu

Burger                                      
200 gr. Hereford oksekød med salat, tomat og agurk
Ketchup og rosmarin krydret fritter
110,- 

Chicken sticks                                    
Serveres med fritter, tomat, agurk og ketchup
80,- 

Fiskefillet                                  
Fiskefillet med remoulade og fritter
90,-

lidt til før og efter maden

Gin & Tonic
4 cl.                 
75,-

Aperol Spritz                
70,-