menu - august 2020

Lakse tartar (Forret) 
med peberrod og ristet rugbrød
100,-

    

Moules frites                                   
160,-

 

ØRESUNDSRUNDTUREN
Rejesalat med dild
Røget laks med dijon/honning creme, 
Fiskefrikadelle med hjemmelavet remoulade
Serveret på rugbrød
160,-

  

Wok  (Vegan og vegetar venlig)                                        
Risnudler med lækre grøntsager og kokkens egen terriayki sauce
135,- 

 

Klassisk BBQ burger                                      
200 gr. Hereford oksekød med salat, tomat, agurk, cheddarost, løg
BBQ dressing samt rosmarin krydret fritter
160,- 

 

Sylten's blue cheese burger                                    
200 gr. Hereford oksekød, blue cheese dressing, bacon, salat og tomat.  Rosmarin krydret fritter
165,-

 

Fish n' Chips                                    
Fiskefillet med remoulade og fritter
110- 

 

Lun fiskefrikadelle                                   
95,- 

børne menu

Burger                                      
200 gr. Hereford oksekød med salat, tomat og agurk
Ketchup og rosmarin krydret fritter
110,- 

 

Chicken sticks (nuggets)                                      
80,- 

 

dessert

Rabarber og jordbær triffli
Med flødeskum og makron smuld     
80,-

lidt til før og efter maden

Gin & Tonic
4 cl.                 
75,-

 

Aperol Spritz                
70,-