Om Café Sylten

En lille oase – ikke langt fra det indre københavn finder du Café Sylten som med sin beliggenhed,  liggende i de fredede strandenge i Dragør og som med sine mange stolte traditioner som b.la. er  fastelavn og sankthans aften er det en anbefalelsesværdig tur at besøge os og med sin natur skønne omgivelser er et perfekt sted at afholde sit arrangement.

Café Sylten har åbent hele året – om sommeren er Café sylten med sin flotte udsigt til øresund hvor man i det fjerne ser øresundsbroen til sverige et yndet sted for keitsurfere og et yndet sted for folk der ønsker at tage en svømmetur.

Når man så har fået masser af den friske hav duft og sulten trænger sig på – er der masser af muligheder for at få en bid brød siddende udenfor på vores bænke og borde i strand sandet eller man kan trænge indenfor i vores bjælkehytte som med sine hyggelige lokaler giver en afslappet atmosfære – uanset hvor du ønsker at sætte dig, så har vi bordbetjening ude som inde.

Om vinteren har vi mulighed for at tilbyde den samme service og kvalitet af råvarer som er årstidsbestemt – sæt jer i vores hyggelige pejse stue eller gårdhave og føl roen omkring dig og mon ikke også du kan se spotte skarver eller sælger ude på vandet.

Det er både dagsturister, familier og lokale der gør brug af dette – vi tilbyder et menukort med cafeklassikere som brunch, nachos, sandwich, salater og burgere eller spørg vores friske tjenere hvis du har specielle ønsker.

Besøg os -  om du ønsker varm kaffe eller kakao – en bid brød eller et køligt glas vin, så skal du prøve at besøge Café Sylten, det er det hele værd.

Vi glæder os til at se dig.