Selskaber på Café Sylten

Selskab med fantastisk udsigt over Øresund

Hvordan skaber man de rette rammer om et selskab – vores erfaringer viser, at der er rigtig mange ting, som gør sig gældende - hos Café Sylten elsker vi at lave anderledes arrangementer – det skal være en dag, som alle kan huske tilbage på med et positivt indtryk!

   
Uanset om I er 10 personer eller 100, så vil du mærke, at vi går op i at sætte os ind i dagens arrangement – vi pynter op i vores hyggelige selskabslokaler efter dine ønsker, vi har de mest fantastiske rammer til dit selskab.

  
Både private og virksomheder er velkommen – På Café Sylten holder vi ofte fødselsdage, konfirmationer, brylluper, familiefester, familie, årlige familietræf, jubilæum m.m. og på virksomhedsdelen – kan vi afholde konferencer, møder, receptioner, årlige firmafester, julefrokoster – vores muligheder inden for AV udstyr spænder bredt, så fortæl os hvad du skal bruge, og vi vil sørger for at alt er klart, når du kommer med dine gæster. 

   
Vores smukke lokaler kan åbnes og lukkes alt efter vejret – vi har fantastisk mad og god service, og det er som udgangspunkt en god start til et vellykket arrangement.
  
Las os præsentere dig for vores køkkenchef – det er altid et godt at starte, når maden er på plads, så skal vi tale med vores restaurantchef – her vil  drikkevarer, musik, pynt m.m. blive gået igennem. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har særlige ønsker til bryllupskage, ekstra opyntning eller lignende.
  
Vi vil gerne have lov til at byde dig velkommen til Café Sylten – vi er nysgerrige efter at høre, hvad du har af planer og vi har masser af idéer til dig!
 

Vil du vide mere eller bestille?

Ring på telefon 30 50 60 19
eller send os en mail på sylten@sylten.dk